سینمای ایران و ترکیه اگرچه بهظاهر تفاوتها دارند؛ اما در عمق از یک ریشه فرهنگی سر از خاک بیرون آوردند و هر دو با ابزاری از جنس سینما، با مخاطب خود ارتباط میگیرند و همین تشابهات بنیادین باعث شده که سینما و هنر این دو کشور زمینهای شود برای دیگر همبستگی های اقتصادی، فرهنگی، گردشگری و...
«پیر پسر»، جدیدترین فیلم بلند اکتای براهنی، در سال ۱۴۰۰ ساخته شد اما با تأخیری چندساله در بهمن ۱۴۰۳، بهصورت محدود در جشنواره فجر اکران شد. این فیلم با بازی لیلا حاتمی و حامد بهداد، در مدتزمانی بیش از سه ساعت روایت میشود و از همان ابتدا با چالشهایی در دریافت مجوز نمایش مواجه بود.
رئیس جمهور در دیدار علی نصیریان با بیان اینکه «دولت چهاردهم تا آنجا که بتواند، به هنر کشور کمک خواهد کرد»، درباره کمبود فضاهای لازم برای تمرین گروههای هنری و اجراهای نمایشی گفت: برای استفاده هنرجویان از فرهنگسراها و ظرفیتهای دیگری که در دولت و شهرداریها وجود دارد، حتما تلاش میکنیم با تعامل امکانات لازم برای این بخش را تامین کنیم.
فیلمهای نوروزی سینماها از زمان شروع اکران تاکنون بیش از ۱۴۴ میلیارد تومان فروش داشتند که از این رقم، ۴۷ میلیارد تومان در نخستین هفته سال ۱۴۰۴ حاصل شده است.
در عرصه شبکه خانگی اینکه کمیت تولید را با کیفیت پیوند بزنیم بیش از هر چیز دیگر اهمیت دارد و اینکه پلتفرم ها بتوانند هم آثار در ژانرهای مختلف ارائه کنند و هم شرایط تعدیل قیمت اشتراک را ایجاد کنند بیش از هر چیز دیگر اهمیت دارد.
تورج منصوری مدیر فیلمبرداری فیلم «موسی کلیمالله (ع)» با تشریح تکنولوژی جدید این فیلم گفت که «موسی کلیمالله (ع)» یک دستاورد فنی رو به جلو در تاریخ سینما است.